HTML

Keresőoptimalizálás, linképítés a hatékony látogatottság növelésért

2013.09.15. 19:27 Denniss.eu

Keresőoptimalizálás, linképítés az Ön oldalának látogatottság növelése érdekében

A keresőoptimalizálásról illetve az ezzel foglalkozó SEO szakemberekről gyakran furcsa, a valóságtól elrugaszkodott képek élnek. Sokan gondolják hogy egy nagy szemüveges vékony figura vékony "egérhanggal", na az lesz az, míg mások a naphosszat idilli társasággal jakuzzyban ázó "nagymenőt" látják benne. :)

Akárhogy is, aki igazi mestere a a kereseőptimalizálásnak, nem ezekről lesz megismerhető. Kezdetben ugyanis a seo szakemberek nem sokban különböztek egy "sima" menedzsertől, ám ahogy az internetes marketing előretört, rájöttek hogy minnél előbbre kerülnek a keresőmotorok találati listáján, annál több ügyfél fog érkezni az internetről. Ennek a hatásmechanizmusa igen egyszerű. A nagy számok törvénye alapján minél előrébb van az adott oldal egy adott kulcsszóra való keresés találatai között, annál többen kattintanak rá, és ezen emeberek közül ha feltételezzük hogy azonos százalékban lesz látogatóból tényleges ügyfél, akkor a ráírányított látogatók mennyiségével változik a vevők száma, és a profit mennyisége is egyben. Egyszerűbben mondva a keresőoptimalizálás a látogatottság növelés eszköze, és ezzel közvetlenül profit termelő munkeszköz is. Persze eleinte elég volt néhány egyszerű "trükköt" bedobni, ám ahogy a keresőmotorok egyre fejlődtek, úgy finomodtak az eszközök is. Mára már olyannyira hogy nemcsak a keresőoptimlizálás vált egy külön szakmává, hanem külön ágai vannak. Léteznek pl külön linképítésre vagy onsite tanácsadásra szakosodott cégek is akik ténylegesen csak a saját szakterületükkel foglalkoznak. A verseny tehát egyre kiélezettebb, és gyakran egyre költségesebb is, ám a megszerezhető versenyelőny bőven ad ezekért kárpótlást. Sokan rövid idő alatt igérnek nagy eredményeket magas összegekért, ám a felfutás után legtöbbször erős visszaesés tapasztalható. Mi nem tudunk azonnali, egy két hét alatti első helyezést igérni, de hogy tartós eredményt tudunk elérni az Ön érdeklében, azt mindenképp. A mi keresőoptimlizálás - látogatottság növelés - és linképítésünket veszi igénybe, folyamatosan fogja tapasztalni hogy oldala szép lassan lépeget előre a "rangsorban", és ezzel egyidőben egyre több ügyfelet is szerez az internetről. A folyamat végére pedig Ön jó eséllyel képes lesz saját erőből szinten tartani ezt az állapotot. A további információhoz, elérhetőségekhez kattintson a linkre!

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing keresőoptimalizálás látogatottság növelés linképítés

A bejegyzés trackback címe:

https://dennissponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr255515689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása