HTML

Hogyan keressünk és találjunk megbízható kárpitost

2013.07.09. 20:45 Denniss.eu

fotel.jpg

Szóval ha tönkrement volna a kedvenc bútorod, vagy megdolgozta a szobatigris akkor nagyszerű lehetőség adódik a bosszankodásra és a tanulságok levonására.

Sajnos e két dolog végeztével a probléma még marad: a bútor használhatatlan vagy nem kellemes a használata, szóval vagy irány a "lapraszereldébe" egy vadonat új bútorért, vagy keresni kell egy lehetőleg jó szakembert.

Nem, nem azt amelyik elteszi a macskát láb alól hanem azt amelyik megcsinálja a bútor kárpit javítását.

Ha jót keresel akkor könnyen lehet hogy drágát találsz csak, ha meg olcsót akkor lehet hogy hamarosan újra látogatást kell tenned a szakembernél.

Emellett azért az se mindegy hogy mondjuk Karakószörcsög-külső -n van-e a műhely vagy netán a szomszéd lépcsőházig elég elvinni a bútort.
Erre lehet variáció például az is hogy még csak ki sem kell mozdulni a lakásból mert a Vilder Bútorvarázs Kkt nevű kárpitos vállalkozás fotó alapján is tud ajánlatot adni!
Szerintem ez nem semmi, ám ha figyelembe vesszük hogy nem most kezdték a kárpitos mesterséget, hihető hogy van annyi tapasztalat mögöttük - 1990 óta - hogy ezt is jól megoldják.

Ugyanitt ha valaki igazi 21. századi embernek gondolja magát, megkaphatja azt a kényeztetést hogy a kárpitos elviszi, megcsinálja a kárpit felújítást, majd visszaszállítja a bútort. Mindezt, és a felmérést is ingyenesen csinálják. Természetesen a munkáért azért fizetni kell.

Apropó, garancia.
Habár a törvény 6 hónapot követel meg a kárpitos mesterektől, náluk 1 év jár alapból.

Ha pedig mindenáron saját kezűleg szeretnéd elvinni, akkor igen jó helyen. Budapesten a Budai oldal frekventált részén vannak. Térképen ide klikkelve találod meg a kárpitos műhelyt .

Szólj hozzá!

Címkék: kárpitos kárpit bútor javítás kárpit felújítás kárpit áthúzás

A bejegyzés trackback címe:

https://dennissponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr575398106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása