HTML

Denniss féle Ingyensms küldés - avagy ilyen nincs és mégis van

2013.07.09. 22:14 Denniss.eu

121_sufniphone.jpgValamikor az ezredforduló elöttről emlékszem hogy voltak ilyen ingyenes SMS küldő programok az interneten, amiket egyszerűen lehetett használni, és küldeni tonnaszám a nyálas enyelgős üzeneteket hogy "én szeretlek jobban" :) 

Az akkori technológia képek küldését is megengedte amit a csúcs Nokia 3210-es készülék fekete-zöldben csodálatosan meg is jelentette. El is voltunk ájulva a hatalmas technikai csodától. Vigyorogtunk tőle mint a vadalma. Óraszám töltöttük az időt ilyen egyébként teljesen felesleges dolgokkal, míg mások végezték a kötelességüket. Nagyjából olyasmi hisztéria lehetett mint most az arcoskönyv, vagy a csivitelő.

Kb ezt a hangulatot volt hivatott megidézni a Denniss féle ingyensms küldő is. Sajnos ahogy a felhasználásról kapom a visszajelzéseket, a körülírós szerelmi vallomások helyett egyre inkább a tettlegessé válni akaró nemi vágy, meg a "hozd el a gyógyszerem a gyógyszertárból", és a "keletről 50 000 troll sereg jön 10 perc múlva támad" típusú üzenetek a jellemzők. Szóval sajnos változott a világ.

Valójában nem hiszem hogy ugyanazt az érzést vissza lehetne adni egy ilyen ingyenes sms küldő oldallal, ám hátha valakinek egyszer, mondjuk 10-15 év múlva egy pillanatra egy egy kellemes hangulat fog majd az ingyen SMS (netán a denniss :) ) szó hallatán a kapcsolódó történetek miatt akkor már megérte a programozásával vesződni.

Persze tudom hogy most is vannak ilyen sms küldő oldalak, de sajnos azok igen gyakran nem megbízhatóak, itt viszont a legtöbbször legalább 2-3 olyan kiszolgáló működik amik közül lehet választani, mindemellett ha szereted a kényelmet akkor akár saját telefonkönyvet is tudsz létrehozni magadnak.
Természetesen teljesen ingyenes, és sem mennyiségben, sem területileg nincs korlátozva, azaz a világ szinte bármely országába, és bármennyi üzenetet írhatsz.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyensms ingyen sms ingyen sms küldés freesms ingyensms küldés

A bejegyzés trackback címe:

https://dennissponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr495398177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása