HTML

Keresőoptimalizálás, linképítés a hatékony látogatottság növelésért

2013.09.15. 19:27 Denniss.eu

Keresőoptimalizálás, linképítés az Ön oldalának látogatottság növelése érdekében

A keresőoptimalizálásról illetve az ezzel foglalkozó SEO szakemberekről gyakran furcsa, a valóságtól elrugaszkodott képek élnek. Sokan gondolják hogy egy nagy szemüveges vékony figura vékony "egérhanggal", na az lesz az, míg mások a naphosszat idilli társasággal jakuzzyban ázó "nagymenőt" látják benne. :)

Akárhogy is, aki igazi mestere a a kereseőptimalizálásnak, nem ezekről lesz megismerhető. Kezdetben ugyanis a seo szakemberek nem sokban különböztek egy "sima" menedzsertől, ám ahogy az internetes marketing előretört, rájöttek hogy minnél előbbre kerülnek a keresőmotorok találati listáján, annál több ügyfél fog érkezni az internetről. Ennek a hatásmechanizmusa igen egyszerű. A nagy számok törvénye alapján minél előrébb van az adott oldal egy adott kulcsszóra való keresés találatai között, annál többen kattintanak rá, és ezen emeberek közül ha feltételezzük hogy azonos százalékban lesz látogatóból tényleges ügyfél, akkor a ráírányított látogatók mennyiségével változik a vevők száma, és a profit mennyisége is egyben. Egyszerűbben mondva a keresőoptimalizálás a látogatottság növelés eszköze, és ezzel közvetlenül profit termelő munkeszköz is. Persze eleinte elég volt néhány egyszerű "trükköt" bedobni, ám ahogy a keresőmotorok egyre fejlődtek, úgy finomodtak az eszközök is. Mára már olyannyira hogy nemcsak a keresőoptimlizálás vált egy külön szakmává, hanem külön ágai vannak. Léteznek pl külön linképítésre vagy onsite tanácsadásra szakosodott cégek is akik ténylegesen csak a saját szakterületükkel foglalkoznak. A verseny tehát egyre kiélezettebb, és gyakran egyre költségesebb is, ám a megszerezhető versenyelőny bőven ad ezekért kárpótlást. Sokan rövid idő alatt igérnek nagy eredményeket magas összegekért, ám a felfutás után legtöbbször erős visszaesés tapasztalható. Mi nem tudunk azonnali, egy két hét alatti első helyezést igérni, de hogy tartós eredményt tudunk elérni az Ön érdeklében, azt mindenképp. A mi keresőoptimlizálás - látogatottság növelés - és linképítésünket veszi igénybe, folyamatosan fogja tapasztalni hogy oldala szép lassan lépeget előre a "rangsorban", és ezzel egyidőben egyre több ügyfelet is szerez az internetről. A folyamat végére pedig Ön jó eséllyel képes lesz saját erőből szinten tartani ezt az állapotot. A további információhoz, elérhetőségekhez kattintson a linkre!

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing keresőoptimalizálás látogatottság növelés linképítés

SMS reklám, SMS marketing minden formában SMS kampány, és SMS hirdetés

2013.08.31. 14:09 Denniss.eu

SMS reklám, sms hirdetés, sms kampány lehetőség

Minden ami az sms-ben történő népszerűsítéshez kell, elérhető nálunk. Ha csak egy termékkel szeretné az ügyfeleit megismertetni kérjen SMS kampányt, de akár sms marketingelhet akár napi akcióval is nálunk. Teheti ezt egyrészt hatékonyan úgy hogy egy ügyféljelölt csak egy sms hirdetésével találkozik bizonyos időn belül, ezzel nem riasztva őt el; másrészt hatékony a hirdető részére is hiszen a normál üzenetküldési díjak töredékéért tudja az infromációt eljuttatni széles tömegekhez is.

Ha nálunk SMS reklámban hirdet, akkor nem lesz szüksége bizonytalan forrásokból származó telefonszámlistára amiknek java része feltehetően már régen nem is él. A működéshez szükséges számokat maga a rendszer szolgáltatja, a felépítése pedig garantálja hogy az sms hirdetés célba ér, és csaknem 100% -os arányban meg is nézi az címzett.

Jól hangzik?

Ez még nem minden! A legtöbb hirdetési módnál az egyszer elküldött reklámszöveg kőbe van vésve, az bizony fix. Nálunk nem! Előkészítettünk az sms marketinghez egy monitor és adminisztrációs felületet, amellyel lehetővé tesszük az sms kampányának valós időben történő változtatását. Így ha akcióváltás vagy bármilyen egyéb változás történik cégénél, Ön csak átírja a szöveget, nyom egy entert, és attól a másodperctől kezdve már az új szöveg kerül az ügyfeleihez.

Ugyanez a felület lehetővé is teszi hogy összesen vagy akár reklámszöveg verziónkénti bontásban is láthassa mennyi reklámja jelent meg.

 

Mindez csak ízelítő az összes lehetőségből, ha további információra vagy az elérhetőségünkre kíváncsi,

klikkeljen az SMS reklám, SMS marketing, SMS kampány szolgáltatásunk közvetlen oldalára 

 

vagy kérdezzen akár ugyancsak az SMS hirdetés Facebook oldalán ahogy kényelmesebb!

Szólj hozzá!

Címkék: sms kampány sms marketing sms reklám sms hirdetés

Hol találok megbízható notebook, laptop szervízt ahol esetleg a tabletem, és netbookom is javítják?

2013.07.11. 00:20 Denniss.eu

Megbízható notebook szerviz, laptop javítás, tablet, PDA, és netbook javítás

Ha megdöglött, attól még nem kell kidobni...

Valóban mert néha csak egy gyógypillantás, és a tetszhalott mobil PC újra életre kap.

Ehhez szükség lehet egy notebook szervízre, ami nálunk megvan:


Notebook, Laptop, Netbook, Tablet és egyéb hardver eszközök szervizelése. Az alaplapi chip-ek BGA szintű javításától a kijelző javításán keresztül akár a legkisebb burkolati elem cseréjéig is.

 

Ha betört a laptop kijelzője - kicseréljük!
Ha elfüstölt a notebook alaplapja - megjavítjuk!
Ha végleg javíthatatlan - kicseréljük!
Ha valamelyik periféria nem működik - rendbehozzuk!
Ha törött vagy hiányos a burkolatú netbook? - szerzünk hozzá!
Ha bármi miatt nem, vagy nem jól működik, nálunk megjavul a laptop!
Ha elájult, mert máshol olyan árat mondtak, keressen bennünket!

 

Vállaljuk nem működő, tönkrement laptopok, netbookok, és tabletek javítását a legegyszerűbb belső takarítástól, burkolati elem cseréjétől kezdve egészen a fődarabok mint pl. alaplap, kijelző javításáig, cseréjéig. Foglalkozunk ezen kívűl "kopó" vagy természetéből fakadóan sérülékeny alkatrészek felújításával és javításával is mint pl billentyűzet, és zsanérok, burkolati elemek. Ezen kívül meglévő készülékek bővítésével is állunk rendelkezésre. És ez még mind semmi!
A nálunk beépített alkatrészekre és a javításra is jár garancia.

Egy telefont egész biztos megér!

Szólj hozzá!

Címkék: laptop javítás notebook javítás laptop szervíz tablet javítás netbook javítás notebook szerviz

Denniss féle Ingyensms küldés - avagy ilyen nincs és mégis van

2013.07.09. 22:14 Denniss.eu

121_sufniphone.jpgValamikor az ezredforduló elöttről emlékszem hogy voltak ilyen ingyenes SMS küldő programok az interneten, amiket egyszerűen lehetett használni, és küldeni tonnaszám a nyálas enyelgős üzeneteket hogy "én szeretlek jobban" :) 

Az akkori technológia képek küldését is megengedte amit a csúcs Nokia 3210-es készülék fekete-zöldben csodálatosan meg is jelentette. El is voltunk ájulva a hatalmas technikai csodától. Vigyorogtunk tőle mint a vadalma. Óraszám töltöttük az időt ilyen egyébként teljesen felesleges dolgokkal, míg mások végezték a kötelességüket. Nagyjából olyasmi hisztéria lehetett mint most az arcoskönyv, vagy a csivitelő.

Kb ezt a hangulatot volt hivatott megidézni a Denniss féle ingyensms küldő is. Sajnos ahogy a felhasználásról kapom a visszajelzéseket, a körülírós szerelmi vallomások helyett egyre inkább a tettlegessé válni akaró nemi vágy, meg a "hozd el a gyógyszerem a gyógyszertárból", és a "keletről 50 000 troll sereg jön 10 perc múlva támad" típusú üzenetek a jellemzők. Szóval sajnos változott a világ.

Valójában nem hiszem hogy ugyanazt az érzést vissza lehetne adni egy ilyen ingyenes sms küldő oldallal, ám hátha valakinek egyszer, mondjuk 10-15 év múlva egy pillanatra egy egy kellemes hangulat fog majd az ingyen SMS (netán a denniss :) ) szó hallatán a kapcsolódó történetek miatt akkor már megérte a programozásával vesződni.

Persze tudom hogy most is vannak ilyen sms küldő oldalak, de sajnos azok igen gyakran nem megbízhatóak, itt viszont a legtöbbször legalább 2-3 olyan kiszolgáló működik amik közül lehet választani, mindemellett ha szereted a kényelmet akkor akár saját telefonkönyvet is tudsz létrehozni magadnak.
Természetesen teljesen ingyenes, és sem mennyiségben, sem területileg nincs korlátozva, azaz a világ szinte bármely országába, és bármennyi üzenetet írhatsz.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyensms ingyen sms ingyen sms küldés freesms ingyensms küldés

Hogyan keressünk és találjunk megbízható kárpitost

2013.07.09. 20:45 Denniss.eu

fotel.jpg

Szóval ha tönkrement volna a kedvenc bútorod, vagy megdolgozta a szobatigris akkor nagyszerű lehetőség adódik a bosszankodásra és a tanulságok levonására.

Sajnos e két dolog végeztével a probléma még marad: a bútor használhatatlan vagy nem kellemes a használata, szóval vagy irány a "lapraszereldébe" egy vadonat új bútorért, vagy keresni kell egy lehetőleg jó szakembert.

Nem, nem azt amelyik elteszi a macskát láb alól hanem azt amelyik megcsinálja a bútor kárpit javítását.

Ha jót keresel akkor könnyen lehet hogy drágát találsz csak, ha meg olcsót akkor lehet hogy hamarosan újra látogatást kell tenned a szakembernél.

Emellett azért az se mindegy hogy mondjuk Karakószörcsög-külső -n van-e a műhely vagy netán a szomszéd lépcsőházig elég elvinni a bútort.
Erre lehet variáció például az is hogy még csak ki sem kell mozdulni a lakásból mert a Vilder Bútorvarázs Kkt nevű kárpitos vállalkozás fotó alapján is tud ajánlatot adni!
Szerintem ez nem semmi, ám ha figyelembe vesszük hogy nem most kezdték a kárpitos mesterséget, hihető hogy van annyi tapasztalat mögöttük - 1990 óta - hogy ezt is jól megoldják.

Ugyanitt ha valaki igazi 21. századi embernek gondolja magát, megkaphatja azt a kényeztetést hogy a kárpitos elviszi, megcsinálja a kárpit felújítást, majd visszaszállítja a bútort. Mindezt, és a felmérést is ingyenesen csinálják. Természetesen a munkáért azért fizetni kell.

Apropó, garancia.
Habár a törvény 6 hónapot követel meg a kárpitos mesterektől, náluk 1 év jár alapból.

Ha pedig mindenáron saját kezűleg szeretnéd elvinni, akkor igen jó helyen. Budapesten a Budai oldal frekventált részén vannak. Térképen ide klikkelve találod meg a kárpitos műhelyt .

Szólj hozzá!

Címkék: kárpitos kárpit bútor javítás kárpit felújítás kárpit áthúzás