HTML

Denniss féle Irka-Firka

Friss topikok

SMS reklám, SMS marketing minden formában SMS kampány, és SMS hirdetés

2013.08.31. 14:09 Denniss.eu

SMS reklám, sms hirdetés, sms kampány lehetőség

Minden ami az sms-ben történő népszerűsítéshez kell, elérhető nálunk. Ha csak egy termékkel szeretné az ügyfeleit megismertetni kérjen SMS kampányt, de akár sms marketingelhet akár napi akcióval is nálunk. Teheti ezt egyrészt hatékonyan úgy hogy egy ügyféljelölt csak egy sms hirdetésével találkozik bizonyos időn belül, ezzel nem riasztva őt el; másrészt hatékony a hirdető részére is hiszen a normál üzenetküldési díjak töredékéért tudja az infromációt eljuttatni széles tömegekhez is.

Ha nálunk SMS reklámban hirdet, akkor nem lesz szüksége bizonytalan forrásokból származó telefonszámlistára amiknek java része feltehetően már régen nem is él. A működéshez szükséges számokat maga a rendszer szolgáltatja, a felépítése pedig garantálja hogy az sms hirdetés célba ér, és csaknem 100% -os arányban meg is nézi az címzett.

Jól hangzik?

Ez még nem minden! A legtöbb hirdetési módnál az egyszer elküldött reklámszöveg kőbe van vésve, az bizony fix. Nálunk nem! Előkészítettünk az sms marketinghez egy monitor és adminisztrációs felületet, amellyel lehetővé tesszük az sms kampányának valós időben történő változtatását. Így ha akcióváltás vagy bármilyen egyéb változás történik cégénél, Ön csak átírja a szöveget, nyom egy entert, és attól a másodperctől kezdve már az új szöveg kerül az ügyfeleihez.

Ugyanez a felület lehetővé is teszi hogy összesen vagy akár reklámszöveg verziónkénti bontásban is láthassa mennyi reklámja jelent meg.

 

Mindez csak ízelítő az összes lehetőségből, ha további információra vagy az elérhetőségünkre kíváncsi,

klikkeljen az SMS reklám, SMS marketing, SMS kampány szolgáltatásunk közvetlen oldalára 

 

vagy kérdezzen akár ugyancsak az SMS hirdetés Facebook oldalán ahogy kényelmesebb!

Szólj hozzá!

Címkék: sms kampány sms marketing sms reklám sms hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://dennissponteu.blog.hu/api/trackback/id/tr845486170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása